1 jaar!

Last modified date

Terwijl vele mensen snotterend terugblikken op de eerste dag dat hun spruit het levenslicht zag, voel ik me toch wat anders.
Vandaag is het precies een jaar geleden dat volledig verliefd werd op twee kleine minimensjes.
Dat gevoel wil ik vandaag vieren, een jaar lang Jasper en Lieze doodgraag zien!
Maar die bevalling? Laten we erover zwijgen. Ik hield een trauma over aan de recovery, kreeg angstzweet van de eerste evaluaties van de zoon, zag enorm af van de pijn en was zelfs te moe om te genieten van de eerste kennismaking.

Maar ze zijn dus één jaar!
En ze doen het ongetwijfeld SUPER!

IMG_5340

6 Responses

 1. Ik behoor dus tot de eerste categorie :p
  31 oktober was echt een dag met dubbele gevoelens. Ongelooflijk trots op onze kleine vent die geen gemakkelijk jaartje heeft gehad maar ook enorme heimwee naar de periode waarin ik zwanger was, de bevalling zelf en ook de tijd in het moederhuis…

 2. Een hele hele gelukkige verjaardag aan Jasper en Lieze en een dikke proficiat aan mama Tine en papa Gianni.
  Waar is de tijd dat ze bij ons in de couveuse lagen, het is precies of het gisteren was. Op de foto lijkt Lieze mij een ondeugend meisje, terwijl haar broer haar gedwee zal volgen. Volgens mij zijn ze nog geen haar veranderd… 😉

 3. Hip hip hoera voor Jasper en Lieze!
  Ik denk dat ik nu toch al een goed jaartje jullie blog volg,en vind het nog altijd superleuk om te zien en te lezen hoe een ander jong gezin omgaat met het dagdagelijkse leven met kleine kinderen.
  Lindsay en gezin

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: