95 km gefietst

Vrijdag reed ik 95 km. Eerst 50 km in HR zone 2 (een duurtraining) en aansluitend nog eens 45 km met Tine, Lieze, Jasper en Bram op een slakkengangetje van avg 15 km/u. Uiteindelijk zat ik net geen 5u op de fiets en mijn knie zei ‘s avonds en de dag erna: “neen”.
Ik was de dag ervoor (donderdag, mijn wekelijkse rustdag) ook al koppig geweest en 60 km gefietst. Die week dus samen goed voor 13u terwijl eigenlijk nog niet de helft daarvan was voorzien: 6,25u.

Geen idee of het gerelateerd is, maar mijn knie kraakt verschrikkelijk wanneer ik recht sta of een trap neem. Pijnlijk is het niet echt, maar het klinkt niet goed.

Sinds vandaag voel ik ook een beetje pijn aan de bovenste aanhechting van de VKB. Ik heb dus overdreven en zal het wat rustiger aan moeten doen.
Ik vond het net goed gaan, maar ‘t was dus een beetje té goed.

Het zou natuurlijk ook kunnen dat de pijn niet komt door het fietsen, maar door het snoeien van die kl*haag. Dat was een paar uur ladder op en ladder af…

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een reactie