Eerste échte loop sinds 10 maand

Last modified date

Het was geleden van 28 november dat ik nog eens écht liep. Ja ok… 26 augustus had ik het al eens geprobeerd,maar toen niet echt verder geraakt dan 150 m.

Vandaag begon ik met wandelen en heb ik geprobeerd om iedereen keer een beetje verder te lopen. Eerst 4x 100 m, dan 500 m, dan 300 m. In het begin deed de knie pijn. Na een tijdje begon de pijn draaglijk te worden en tegen het eind van mijn half uur durende work- out had ik al tandenbijtend 1,2 km gelopen aan één stuk gelopen. Weliswaar een beetje zoals een oude pepe, maar lopen is lopen hé!

Super content natuurlijk!

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: