Krampen en huldigingen

Last modified date

Het was al lang geleden, maar mijn benen besloten vandaag te verkrampen op zowat elke helling die ik op moest in de Omloop van Vlaanderen.

Op de eerste voorgeschotelde helling na 30km voelde ik de bui al hangen. Op de Taaienberg was het volledig om zeep. Stoppen met trappen ging niet, blijven trappen ook niet. “No pain, no gain” stond er aan de voet alsof de organisatoren dit scenario al in gedachten hadden. 🙂

Ik moest deze week natuurlijk zo nodig gemiddeld 3 à 5u slapen en vrijdagavond nog 7,5km lopen…

Ik besloot de auto vrijdagavond namelijk eens thuis te laten en te lopen naar de winterhuldigingvan Jasper en Lieze. Jasper werd er zowaar winnaar van het FLAC Hoppeland wintercriterium.

Je kan wel denken dat hij supertrots is met zijn trofee!

Volgende afspraak in Halleux voor “La Petite Hallonienne”. Mijn eerste ingeving was om La Grande van 75 km mee te doen, maar het lijkt me verstandiger te beginnen met 25 km. 25km leunt bovendien meer aan bij de wedstrijdduur van een cyclocrosswedstrijd.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een reactie