Kluisbergen 2017-09-07

Last modified date

Veel supporters in Kluisbergen! Maar het mocht niet baten…

Het werd een teleurstellende 25ste plaats op een zwaar parcours met een stevige klim. Op die klim had ik geen kracht om iets te forceren en ging ik elke ronde dood. Alleen de eerste ronde ging nog ietwat goed, de rest van de wedstrijd was er een ramp. Dat zie je ook duidelijk op onderstaande afbeelding: De prestaties op de klim zakten naarmate de wedstrijd vorderde.

Op het technische gedeelte (een afdaling met super verraderlijke bochten waar de onderliggende wortels je wielen deden schuiven) kwam ik wel telkens wat terug op mijn concurrenten.

Aan mijn techniek hoef ik dus niet te werken, aan mijn basisconditie en kracht des te meer.

Het baart me wat zorgen dat ik niet eens echt in het rood geraakte. Ben vroeg gaan slapen om wat uit te zweten.

Morgen de eerste échte veldloop van Jasper & Lieze!

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een reactie