De stand na 5 crossen in ’21-’22

Last modified date

Na 7 crossen (van de 8) sta ik 9de in het algemeen klassement, op 6 puntjes van de 5de. Eén keer niet (kunnen) mee doen hakt daar natuurlijk op in. Langs de andere kant is er ook niks mee te verdienen 😅

In de eerste relatief droge crossen haalde ik in vergelijking met de vorige jaren goeie resultaten. Vorige weekend, in Zottegem, had ik het wat lastiger. Bergop rijden in de modder is nog steeds niet mijn ding blijkbaar. Weeg ik nog 10 kg te veel? Ja dus 😉

In Aalbeke was’t draaien en keren in de modder en da’s vaak wel mijn ding. Ik heb afgezien gelijk de beesten, maar uiteindelijk een 14de plaats kunnen pakken op 33 deelnemers.

De wedstrijd “schoon kijken en lachen tijdens de cross” ga ik nooit winnen 🤣

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: