nog 9 weken

Nog 3 weken tot La Hallonienne en 9 weken tot mijn geplande supercompensatie 😀
Begin juni onderneem ik namelijk een 190 km lange tocht door de alpen:

  • Col de la Croix de Fer (incl Glandon)
  • Col du Mollard
  • Col du Galibier (incl Télégraphe)
  • Col de Sarenne

Alles samen goed voor 5500 hoogtemeters.
Althans, dat is het doel. Of het daadwerkelijk zal lukken is een vraag die ik over 9 weken zal kunnen beantwoorden.
In die week zal ik ook proberen de Pic du Lac Blanc te beklimmen met de MTB, afhankelijk van het weer natuurlijk. Maar als het lukt zal ik 2700 m overbruggen op 30 km met stijgingspercentages tot 25%.

Ook Le Grand Ballon (Vogezen), l’Alpe d’Huez en le Col de Sabbot staan op het programma.

Daarvoor ben ik een trainingsprogramma van 13 weken van Energielab gestart waarin ik 5 dagen per week moet trainen. Dat vraagt vooral veel planning, maar voorlopig lukt het me om me te houden aan het schema.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: