Kluisberg 2018-11-03

Last modified date

Het enige jammere aan een zalige afdaling is de klim naar boven.

foto van Herman Van den Borre

Mijn tweede wedstrijd dit crossseizoen en weer een pittige. Alleen al van de parcours naar de start rijden was een beproeving.
Een iets anders parcours dan vorig jaar, vooral zwaarder door een extra lus en dus ook een extra beklimming. Naar mijn gevoel werden de beklimmingen wel meer gespreid (en dus een stuk of 12 keer doodgegaan) en kon ik dus beter recupereren in de afdalingen (en 12 keer herrezen). Zalige technische afdalingen trouwens, als je wat durf had.

‘t Was een echt tof parcours en ik heb mij geamuseerd. Gestart als 15de van de 25 (deels door een valpartij waar ik doorglipte) maar uiteindelijk teruggevallen naar de 19de plaats. De laatste ronde heb ik me omhoog moeten sleuren.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een reactie