Dikkebus 2018-02-03

Last modified date

“Mogelijks één van de slechtste wedstrijden dit seizoen”, was het eerste dat in me op kwam. Met een 15de plaats (van de 16) zat ik nochtans op mijn plaats. Meer dan een 14de zat er toch sowieso niet in.

Bij een lager aantal deelnemers, is het kaf meestal al van het koren gescheiden nog voor de start gegeven wordt.

Ik kon niet diep gaan. In de lange loopfase deed mijn rug pijn en er zat geen fut in. Bleek ik één derde van de wedstrijd zelfs niet eens boven de 168bpm te geraken. Dat ligt op een goeie dag toch hoger. Dan rijd ik een ganse wedstrijd in het rood.

Bijna 12u na de aankomst ben ik geradbraakt. Pijnlijke arm- en beenspieren, een zere rug en linkerknie. En zweten… amaai. Precies of ik zit in de sauna.

Aan mijn prijs ligt het niet, want die staat nog verzegeld op tafel.

Hopelijk doen Jasper en Lieze het morgen iets beter. Hun eerste PK veldlopen! 1000m alles geven op een gloednieuw sportterrein in Beernem.

Spannend 🙂

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een reactie