Warmathon Brugge 2017-12-21

Last modified date

Van zodra de inschrijvingen open gingen werd mijn 15 euro gestort. Daarbij kwam nog eens 15 euro extra van Telenet. Met een truitje en muts van Telenet en 3 collega’s gingen we 60 km lopen. Toegegeven, één collega was verantwoordelijk voor de helft van dat aantal kilometers. Ik hield het met de cross van zaterdag in Houthulst wat rustig, niet dat ik ook 30 km had kunnen lopen… integendeel. Maar zot moest ik zeker niet doen hé. Ik hield het dus bij een verstandige 8 km aan een tempo van net iets meer dan 10km/u. 3 rondjes, over onder andere de Brugse kasseien van het Begijnhof.

Het laatste goede doel van 2017 is daarmee een feit. Een groter goed doel komt al in zicht dat 20 000 euro moet opbrengen. Ik heb me samen met enkele collega’s ingeschreven voor de 1000 km Kom Op Tegen Kanker.

Telenet gaf ons al een duwtje in de rug met 10 600 euro, maar voor we mogen starten moeten we dus nog 9 600 euro inzamelen.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een reactie