Wortegem 2017-10-29

Last modified date

Tot twee dagen voor Wortegem was het niet voorzien dat ik die zou rijden, dus had ik een ‘zware’ trainingsweek ingelast. Met 350km in de vermoeide benen zou het heuvelachtige parcours van Wortegem dus een zware dobber worden.

En zo geschiedde. In het maïsveld omhoog leek ik een paar tanden te kort te komen. Zelfs het maïsveld omlaag was lastig. Enkel in het bochtige grasveld kon ik wat recupereren. Uiteindelijk zou ik toch op de 26ste plaats eindigen maar echt goed kan je dit niet noemen.
Aan de voeding zal het niet liggen: Een vol bord spaghetti zonder saus 🙂

Afspraak in Mater, waar het ook niet bepaald plat zal zijn. Misschien moet ik eens enkele tanden bijsteken achteraan?

Ondertussen werd op het trainingsparcours in Poperinge (owv een MTB toertoch) wat gemaaid en is de extra lus nu ook weer bereidbaar en heb ik er dinsdag getraind.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een reactie