Westkapelle 2018-01-14

Last modified date

“Ronduit schandalig slecht”. Dat was het eerste dat bij me opkwam. Het was een tof en snel parcours met veel technische stukjes die me hadden moeten liggen. Tijdens de verkenning lag er zo goed als geen modder en koos ik chicanes, een band voor een droge ondergrond waar ik super veel grip had op de lange kiezelstroken.
Helaas was de situatie tijdens de wedstrijd helemaal anders en de modder bleef plakken. Gevolg: slepende wielen.

Op de koop toe bleef mijn stuur halverwege nog aan een paaltje hangen; ik overkop en daardoor enkele plaatsen kwijtgespeeld.

En eerlijk gezegd is de vorm ook volledig verdwenen. Die zit op een dieptepunt.

Gevolg: laatste plaats.
Positieve noot: slechter kan niet.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een reactie