Veurne 2019

Last modified date

Een heel mooi parcours, maar door de vele regen van de laatste dagen werd het toch de voorspelde slijkerige bedoening. Op zich vind ik het niet erg als er wat gelopen moet worden. Als het echter kantje-boordje is zoals vandaag, waar de mannen met sterke benen vlotjes door de modder vliegen, dan kom ik daar toch wéér nog wat kracht te kort. Allé, dat was toch mijn gevoel.

Ik kan de wedstrijd van vandaag dus niet “goed” noemen. Ik zou het eerder een off-day noemen. Misschien komt het door de rust/loopweek die ik inlaste, of doordat ik gisteren al te diep ben gegaan… Wie weet.

Uiteindelijk haalde ik toch nog een 17de plaats (op 30 deelnemers) en nader ik tot een 11de plaats in het klassement. Dit laatste weliswaar vooral door afwezigheden, maar de afwezigen hebben ongelijk 😁. Het puntenverschil is klein, dus kan ik de volgende weken weer wat zakken. De top 15 moet haalbaar zijn. Wil ik een top 10 plaats in het eindklassement pakken, dan moet ik toch vooral hopen op afwezigheden.

let op ‘t nummer 27

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: