Wij verhuizen!

Last modified date

U was nog niet op de hoogte? Wij evenmin enkele weken geleden…
De discussie verbouwen/verhuizen kreeg plots een nieuwe wending toen Gianni het opeens niet meer zag zitten om te verbouwen. Ik was al langer pro verhuizen, dus mij moest hij niet meer overhalen.
We keken meteen wat op het wijde web en zagen iets wat we allebei wel zagen zitten. Ik had het al vaker bekeken, de ruimte die het huis biedt is gigantisch groot en de werken die moeten uitgevoerd zijn miniem. Het prijskaartje was echter een tegenvaller… WAS, want niet lang nadat ze er een nieuwe prijs op plakten, stonden wij er al aan de deur.

Ons bod werd aanvaard, het compromis is al getekend en nu leven wij momenteel een versnelling hoger!
Ons huis staat al te koop
http://www.era.be/domus/Detail/?lang=nl-BE&premiseId=342536&address=8908_Vlamertinge_Poperingseweg_273_ ) en wij maken alles aantrekkelijk mogelijk voor eventuele kopers. (Lees: we vulden al enkele containers met spullen die we niet meer nodig hebben.)

Vorig weekend zaten wij trouwens in Nederland en daar vierden we onze aankoop met een feestelijk ontbijt, een bezoekje aan de Efteling, boswandeling, …
Aan de foto’s kun je wel zien dat de Efteling een HIT was! Wij gaan zeker terug, maar dan voor 2 dagen… In één dag was het echt niet haalbaar om alle leuke dingen te zien. We vertoefden uren in het sprookjesbos en genieten nog na van al dat moois…

 

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: