autostoelen

Last modified date

Autostoelen zijn net als pampers.
Je hebt er in alle soorten, maten, kleuren, prijzen, merken, …
De één heeft rechtstaande gordeltjes, de ander kan naar de deur toe draaien, …
Vond ik allemaal héél handig en stond bijgevolg ook op het verlanglijstje. Hoe “sjiek” is dat niet zeg, een auto met schuifdeuren PLUS stoelen die naar de deur toe draaien! De droom van elke moeder! Toch?
Echter…
Die prijs hé! Zo’n droommodel kost 230 euro op Babydump (en babydump is schandalig goedkoop op dit gebied (en weer Hollands…)) Hier in België gaat die prijs al boven de 300 euro! emo:fatty-misdoubt
Als je weet dat dit maar een ‘tussenstapstoel’ is… Droompje vlug opgeborgen hoor!
Ik deed (jullie verwachten natuurlijk niet minder) een koopje.
Een degelijke stoel, van een betrouwbaar merk, voor ongeveer 85 euro! (normale prijs: 185 euro)
Ze staan hier al, en ze zijn goedgekeurd door de kinderen.
Nu nog paar maandjes (of kilo’s) geduld!

Ik zag trouwens de zon, en haalde weer de T-shirts, kleedjes en korte broeken boven!

100_1282

10 Responses

 1. Tussenstopstoelen? Ik denk dat ik diezelfde stoelen al 3 jaar gebruik. Febe is er al 4 en ze zit er nog altijd in. Ze is aan de kleine kant en ik denk dat ik ze best nog een jaar extra ga kunnen gebruiken. Ze zitten er heel gemakkelijk in, willen ze slapen, leg je ze wat platter en ze zitten ook hoger waardoor ze niet aan je oren kunnen zagen dat ze niet naar buiten kunnen kijken 🙂 Ik ben er echt content mee en als ik me niet vergis heb ik Aagje en Febe er al in gezet van het moment dat ze konden rechtzitten, aan een 6 à 7 tal maanden denk ik.

 2. wel, Noortje is een serieus blok, maar weeg toch nog net geen 18 kg. Je kan vanaf dan overstappen naar het zitverhogerke (zonder of met rug, maar zonder rug worden ze bijna opgehangen als ze in slaap vallen…)

 3. Ja ben erop aant kijken! Amai! Mijn pa is net tot in Torhout gereden voor een tweedehands autostoel voor 75 euro! Als ik dat vroeger had geweten… Ik moet beter opletten hé! En moet je verzendingskosten betalen? Héél interessant!

  • 4 euro ofzo 🙂 maar dan bestel je meteen een paar dingen hé!
   ik kocht de eerste keer:
   Maxi cosi’s, badje, kinderwagen
   en kreeg alles gratis opgestuurd!

   Deze keer betaalde ik 4 euro voor de 2 autostoelen en 2 speeltjes en 2 paraplu’s tegen de zon die ik zo belachelijk vind dat ik ze niet durf gebruiken

 4. De mijne komt ook van babydump maar ik heb het draaiend model ( de bomma betaalde/trakteerde dus ja :mrgreen: ) en ik moet zeggen, vreselijk handig zenne dat draaisysteem. Bomma heeft al beloofd dat ze voor de broer of zus ook zal sponsoren in de autostoel en de kleertjes 😀 . Ik was nog aan het zeggen dat een tweede autostoel niet nodig gaat zijn en dat Anaïs tegen dan al op zo’n verhoger kan maar blijkbaar gaat de autostoel toch heel lang mee?

  Ik kijk ook vaak bij babydump op de site, ben helemaal gek op de plooibuggy van maxi cosi, Mila, die hebben ze in zo’n prachtig knalroze kleurtje. Helaas konden we een zaakje doen voor een tweelingbuggy en heb ik de Mila droom maar opgeborgen :mrgreen: . Misschien nog eens lief lachen naar de bomma :mrgreen: .

Geef een reactie