Zotte Tine

Last modified date

imageDe zwangerschap gaat traaaaaaaaag voorbij en Tine begint al weer wat vervelender te doen. Een voorbeeld: Ik luister naar een geluidsopname op mijn PC met een koptelefoon, het volume op de laagste stand. Terwijl ik de TV harder hoor doorkomen dan mijn geluidsopname blijkt Tine het geluid tóch door mijn koptelefoon te horen. Straf hé! Uiteraard maken deze geluidjes haar ambetant en krijg ik (voorlopig nog zachte) dingen naar mijn kop.
Zelfs Noortje, het zusje van haar pasgeboren metekindje Isaak, heeft ondertussen al door dat Tine goed zot is. Voorlopig verbloemt ze haar woorden nog in “zotte Thomas” (zotte nonkel Thomas, nvdr) maar visueel kan ze het toch al niet meer verbergen. Bewijsmateriaal included.

De doodverwenste geluidsopname in kwestie is mijn favoriete wekkergeluidje. Heb het wat gemixt om het nog irritanter te maken zodat ik zeker wakker moet worden: jeftjejank! Vanaf maandag word ik dus terug wakker met deze extended versie.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: