zoektocht!

Omdat de tijd voorbij vliegt en de agenda’s voller en voller werden, werd deze week beslist dat we vandaag nog eens een duw gingen doen om de zoektocht af te werken.
We zijn er nog niet helemaal geraakt, maar losten toch al 20 van de 25 vragen op!

Lien en David vergezelden ons en het werd een leuke dag! Zij konden rekenen op onze gigantische zoektochtervaring  emo:wenken en wij op hun speurneus om jaartallen te vinden.  😉  We telden hondjes en posthoorns, maakten heuse gazellesprongen over diepe grachten en irriteerden talloze mensen door hun voorgevel uitvoerig te inspecteren. We aten een lekkere snack in Tiroleromgeving en dronken een koffie tussen de oorlogsvelden. Van variatie gesproken!
We zijn vooral weer wat wijsheden en anekdotes rijker.  😀
Voorlopig heb ik weer genoeg oorlogsmonumenten, grafzerken en rioolputjes gezien! De laatste duw is voor een volgende keer!

De kindjes spendeerden enkele uurtjes bij oma en opa, want de vorige keer bleek al dat zij geen aanvulling waren op ons team en enkel voor vertragingen zorgden.

PS: wie kan me helpen aan een beroep dat de woorden: crouton of intra bezit? Dan haal ik toch nog mijn gelijk  🙄

IMG_2420

Zoals je ziet is mijne froufrou weer te lang, dus prikten we al een volgende date vast in de agenda om samen te gaan shoppen en naar de kapper te gaan. 🙄

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: