Zo zijn er maar twéé!

Last modified date

Terwijl ik dit typ is er een wedstrijdje aan de gang.
Wie houdt het het langst vol? Jasper ligt te klagen boven, en ik zit lekker beneden.
Het zwakt telkens wat meer af, en de stilteperiodes worden langer. Ik voel het, ik ga winnen!  emo:fatty-feel_good
Lieze? Moet je het vragen? Die ligt al in dromenland, MET een krijsende Jasper naast haar 😉

De papjes worden hier gesmaakt, de potjes van 130g-140g zijn bijna helemaal leeg.
Lieze wou niet al zittend eten vandaag, dus at ze haar potje helemaal leeg terwijl ik rondliep ermee. Eén keer, maar geen twee keren hoor! Geef toe, ik krijg het onder de knie, want zoooo vuil is ze niet gezien de omstandigheden…  emo:tong

Jasper zijn handen zitten nu stevig vast nu hij op mijn schoot eten krijgt, maar nu brengt hij zijn voeten naar zijn mond waardoor zijn slab tegen zijn neus belandt! Iemand een harnasje over?  emo:unsure

JASPER  – MAMA : 1-0

Ik ben zijn tutje gaan geven  emo:whistling

IMG_8877 IMG_8888

5 Responses

  1. wahahahahaha, ben eens benieuwd of die quasi-gelijkstand stand zal houden… Kinderen hebben meer macht dan grote mensen (en soms veel meer stemgeluid en energie).
    Volhouden meid!
    xx

  2. Haha, hier ook zo koppige dochter. Maar mama is even koppig, alleen heeft die geen driftbuien of koleirige bleit aanvallen 😆 . Ik heb mijn slab ook gekregen, die van de slimste mens (alleen had er beter opgestaan: de traagste mens 😆 ) Anaïs is nogal lui op gebied van ontwikkeling, die doet alles op haar tempo, supertraaaaaaaaag dus (in vergelijking met sommige andere kids op de crèche). Volgens mij zit die koppigheid daar ook voor iets tussen, hier geldt ook vaak, ze kan het maar alleen als zij wilt 😀 .

  3. Hier ook het slimste-mens slabbetje, terwijl we “ik zin nogal ne kèrel” besteld hadden” :(. Danny is trouwens nu keihard aan het werken zodat morgen iedereen de foto’s kan uploaden naar één 🙂 (hij werkt voor het bedrijf die die informatica verzorgt)

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: