Zo vader, zo zoon…

Deze nacht klokslag 3uur werden we gewekt door het gezellig brabbelen van Lieze.
Kleine dame had op haar ééntje een koffieklets geregeld in het pikdonker, met iedereen die het horen wou.
Wij lagen vertederd te luisteren boven door de babyfoon, want dit was de eerste keer dat ze meer deed dan enkele kreetjes slaan.
Zouden we naar beneden spurten en de camera erbij nemen? Maar dan moet het licht aan, en dan zijn ze wakker… (en vooral: dan moet er één van ons uit het warme bed stappen  emo:mondlinks  )
Dus we bleven luisteren, supertrots,  en Lieze bleef ratelen  emo:wub

Jammergenoeg is de zoon zoals zijn vader. Al dat gebabbel als hij moe is, daar kan hij niet zo goed tegen dus besloot hij maar om voor wat achtergrond muziek te zorgen.
2 uur vroeger dan voorzien, mocht deze mama zich naar beneden slepen. Met een tutje kon je hem precies sussen, dus dat geprobeerd en terug naar boven.
Na een 3 tal pogingen het toch maar opgegeven en de flesjes opgewarmd. De kleine jongen zijn melkje gegeven, genoten van zijn knuffels en guitige lachjes.
En de  zus? Die lachte schaapachtig, maar haar geheimpjes hield ze lekker voor zich!
Ze moest eens weten dat wij haar boven ook kunnen horen.  emo:zot

IMG_8119

3 Responses

    • Meestal zie je wel een verschil tussen de twee, Jasper heeft dikkere kaakjes :D. Ik probeer er alleen achter te komen in wat Lieze zit??? Jullie moeten eens een rarara wie van de twee is dit? doen :-). Af en toe eens controleren of de mensen jullie twee schatjes uit elkaar kunnen houden hé :wink:.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: