zaterdagsyndroom

Last modified date

viccircWe zitten precies vast in een vicieuze cirkel…
De hele week nauwelijks beweging in mijn buik, vol goede moed verder aftellen en dan is het vrijdag… De vrijdagmorgen sta ik misselijk op en kan ik nauwelijks iets eten overdag. Zelfs mijn taartje, waar ik elke dag zo naar uitkijk, heb ik laten staan…
Vrijdagmiddag beginnen de harde buiken weer wat regelmatiger te worden en is de rugpijn hels.
Na wat in de relaxzetel te mogen zitten en het kersenpitkussentje op te warmen is de pijn te dragen.

Gianni had ’s avonds Chinees mee. Ik had er al de hele week zo’n zin in! Het was dan ook superlekker, maar veel heb ik er niet van gegeten.
Dan is het zaterdagmorgen… regelmatige harde buiken gepaard met helse pijnscheuten die je adem afsnijden. Voor wie op de hoogte is van mijn monitorcijfertjes: normaal zit ik tussen de 0 en 20,  en had ik vandaag weer pieken tot boven de 70.
Mijn voordeel nu is dat die pieken niet lang genoeg aanhouden om opening te kunnen veroorzaken. OEF   🙄  Daarom zijn ze echter niet minder pijnlijk.

De gyn moet nog  langskomen. (ik heb trouwens het geluk dat mijn gyn eens van wacht is dit weekend)
Ik ben benieuwd! Wachten we af of moet de dosis verhoogd worden? Spannend  😐
Maandag mag de dosis verlaagd worden, maar momenteel zie ik dat niet zo zitten!

Waarom plots weer de ommezwaai? Ver moet je niet gaan zoeken hoor! Petoet en Petat zijn nog maar eens allebei gedraaid! Dus nog steeds een kindje dat goed ligt en één dat in stuit ligt, maar nu precies andersom. Heel zeker weten we dat natuurlijk niet zonder echo, maar de hartjes waren helemaal niet te vinden waar ze te vinden moesten zijn deze morgen. Het heeft wel een halfuur geduurd voor beide pagadders hun locatie wilden prijsgeven! Ik voel idd ook het hoofdje rechtsboven niet meer zitten, maar linksboven zit nu een gigantische bult.

Hoe ze er blijven in slagen… mij een raadsel!

NOG 2 DAGEN!

ps. nieuwtje van de dag: een striemetje komt nooit alleen! Nog maar 2 dagen geleden merkten we een licht striemetje op onderaan mijn buik, maar helaas helaas, die dingen planten zich vlugger voort dan konijnen!
Als dit betekent dat mijn krutjes groeien en verdikken —> laat ze maar komen! Een tijgerprintje op de buik, het is eens wat anders hé  😎

1 Response

  1. Net bezoek gekregen van mijn gyn en het zou kunnen liggen aan het feit dat ik maar 6-7 uur slaap per nacht…
    Vanavond moet ik dus extravroeg slapen met één of ander slaapmiddel..
    Als dit de oorzaak is weet ik een betere remedie wè! Der is namelijk een plaats waar ik héééééééééél goed slaap 😉

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: