wie? wat? waar? waarom?

Last modified date

Zoals de titel doet vermoeden ben ik helemaal ontregeld  😉

Gisterenavond kreeg ik namelijk een slaapmiddeltje dat me helemaal van de kaart veegde. Maar liefst 8 uur aan één stuk geslapen! dat is LANG geleden. Ik werd dan ook helemaal versuft wakker.
Ik besloot een douche te nemen, maar dat mocht niet met mijn infuus. Balen! Dan maar weer aan de lavabo. Ondertussen brachten ze het ontbijt binnen (dat met iets meer geluk vandaag wel binnen blijft)

Gisteren werd een opeenstapeling van pilletjes, spuitjes, infuusjes, … waarvan enkele toch serieuze bijwerkingen hebben. Hartkloppingen, huidirritatie, overgeven, …. gelukkig lig ik in het ziekenhuis.
De weeën waren (na de hoopvolle avond er voor) weer helemaal terug en zijn de hele dag aanwezig geweest, de ene al wat prominenter dan de andere.
Ook deze morgen was dit mijn eerste teleurstelling. Een goede nachtrust, maar meteen weer de contracties. Mijn vriend de monitor moet echter nog bevestiging geven.
Deze namiddag volgt een volledig inwendig onderzoek en ik hooooooooop dat ik nog steeds van opening gespaard ben gebleven…  (er komt dus nog zeker een vervolgje op dit verslag)

Wat neemt deze mum2be ondertussen?

-tractocile (weeënremmer zonder bijwerkingen)
-pre-par (weeënremmer met veeeeeel bijwerkingen)
– ijzer oplossingen
-longrijping
– suppo’s met weeënremmers
-inslaappillekes
– dafalgan voor mijn bekkeninstabiliteit

en dat is het voorlopig.
Mijn infuusje loopt vandaag af… ik durf nie te vragen of ik na het weekend naar huis mag zoals oorspronkelijk gezegd… niemand piept er precies van…
Maar we proberen ons aan te passen!
Gisteren wat leuke bezoekjes gekregen, dat maakt véél goed. (zelfs mijn kep kwam onverwachts toch 5 minuutjes langs voor een knuf en een kus  🙂 )  Gelukkig heeft hij vanaf vanavond wat meer tijd om mijn polleke te komen vasthouden.

En het belangrijkste?
weer een dagje bij!!!!!!!!!!!!!
Nog 17 dagen en ik mag in Ieper bevallen… we tellen af 😉

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: