where’s the baby?

Last modified date

IMG_8535

There she is!

IMG_8537

Soit, om toch een beetje in de gunst te vallen bij K&G bouwden we hun slaappark om tot speelpark.

IMG_8540 IMG_8541


Deze week is de papa een paar dagen thuis en wordt ook hun slaapkamer in orde gebracht. Dan verhuizen ze ’s nachts en voor middagdutjes definitief naar boven!
Het park vinden ze in ieder geval super!
IMG_8545

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

3 Responses

  1. Leuk! Misschien iets om over na te denken: Waarom de middagdutjes niet in de woonkamer houden? Zo houden ze de dag beter uit de nacht + kunnen ze makkelijker ergens anders slapen (bv op het paasetentje ;)) waar er ook lawaai is.

  2. Zo’n super speelpark. Wil ik ook wel :-). Anaïs slaapt nu nog meestal in de box overdag (tussen het speelgoed :D, geeft soms grappige taferelen, in slaap gevallen met haar armen rond haar tv-tje bvb ) alleen als ze echt moe is en het slapen lukt niet gaat ze haar bed in.

  3. Amaaaaai! Ze weten niet waar eerst kijken zeker?
    Ik hou Tristan ook nog beneden voor z’n middagdutjes hoor. Bij de onthaalmoeder slaapt hij ook nog beneden. Dat moet trouwens blijkbaar van K&G. Kindjes onder de 6 maanden moeten beneden blijven zodat de onthaalmoeder een oogje in het zeil kan houden.
    En eerlijk gezegd ben ik daardoor ook een pak geruster!
    En zoals Lies ook zegt: door beneden in het ‘lawaai’ te slapen, zijn ze nie zo teer om te verschieten als ze slapen. Toen ik de laatste keer om Tristan ging, was het daar een heksenketel (middageten, kindjes die moe waren,…) en meneer lag daar prinsheerlijk in al dat tumult te slapen :p

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: