werk enzo

IMG_9238Ik keek mijn ogen uit vandaag!
Rijen vol interessant materiaal voor in de klas! Elke leerkracht kan daar probleemloos een verlanglijstje van enkele honderden euro’s neerpennen.
Want zoals steeds kosten mooie dingen schandalig véél centen…
Geef mij een budget en ik zou wel weten wat gekocht hoor! De nieuwe Stabilo potloden zouden op nummer 1 staan! Gedaan met: juffffffffffffff kun je mijn potlood slijpen?
Langs de andere kant, in een 6de leerjaar kunnen ze natuurlijk wel al zelf hun potloden slijpen en zou een bundel kant-en-klare contractwerkjes véél interessanter zijn…
In het 3de zouden de magnetische breukenpizza’s dan weer onmisbaar zijn… En dat mooie telraam komt in het 4de zo van pas!
Oh een tafeltrainer voor in het 2de, en Franse spelletjes voor het 5de…
HELP!

Het is een goede zaak dat ik nog niet weet welke klas ik volgend jaar heb. Dat tempert de kooplust 😉
De ‘eindeschooljaarskriebels’ beginnen hier trouwens lichtjes opfladderen. Ik ben wel nieuwsgierig naar mijn taak voor het volgende schooljaar… Net als elke leerkracht heb ik wel een lichte voorkeur, maar we zijn flexibel hé. Elke klas brengt wel één of andere uitdaging met zich mee, dus dat komt wel helemaal in orde.

Vandaag dacht ik voor het eerst weer aan werken trouwens. Dat werd zo wat op de achtergrond geschoven. Nu al starten zou nog te vroeg zijn, ik kan ze nog niet missen. Maar ik kijk wel uit naar september!

Wat mij wel opviel in Kortrijk waren de vele soorte openluchtklassen. Naast de gekende bos, boerderij, zeeklassen zijn er nu ook: Kasteelklassen, muziekklassen, …
88 euro voor een driedaagse in een kasteel! Prachtig geïllustreerd met kinderen verkleed als prinsessen en ridders. Elke leerkracht begint hiervan toch te watertanden? Hoe mooi kan je dit niet inkleden in een werothema? Kunnen ze dat nu eens niet gratis doen?

Boeken waren er ook, maar (pluim voor mezelf) ik heb er geen gekocht! emo:knikken-nee
Ik deed wel mee aan een wedstrijd om een boekenpakket te winnen. Wie weet word ik wel beloond voor mijn zuinigheid? emo:mondlinks

2 Responses

  • JUST!
   Ik mocht dan juist in ‘de draak’ stappen dus ben vergeten te antwoorden… mijn excuses 😳
   Zoals ik al zei maandag: kom maar af! Vergeet geen handdoek en zwemshort/zwempak/bikini 😉
   Wij zorgen voor baby’s en toebehoren!
   Spreken we af in de inkomhal rond 12.45?

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: