wellnessen

Last modified date

Het beloofde verslagje!
Ik ben nog steeds aan het nagenieten, en ben ultra relax.

We hadden afgesproken om 13.15 op de -3 parking van K in Kortrijk.
Onderweg bedacht ik plots hoe dom we wel waren, want alle gsmbereik is daar nihil. Blijkbaar dacht Lien hetzelfde, maar al haar pogingen om mij te verwittigen lukten precies niet. Ik vond namelijk mijn gsm niet meer en dacht dat ik die thuis vergeten was.

Aangekomen in K, bleek -3 ook nog eens volledig verboden toegang om te parkeren. Ik reed dan maar door naar -2 en vond (na 5 keer proberen) een gaatje waar ik toch (ongelukkig) in kon rijden. Ik zag nog net Lien naar -3 doorrijden, maar ik mocht zwaaien en springen al ik wou, mevrouw reed netjes door.
Ik dacht slim te zijn en te wachten aan de uitgang van parking -3. Ik ging er van uit dat Lien ook wel zou zien dat de parking niet gebruikt mocht worden, en ze naar -2 moest rijden.

De minuten kropen voorbij, geen Lien te zien. Daar sta je dan, in een ondergrondse parking als claustrofobische parkinghaatster. Ik nam de trappen naar beneden, en zag één geparkeerde auto op héél het verdiep. Jammergenoeg zonder bestuurder.

Na wat héén en wéér geloop in K zelf, ging ik richting beauty center. (op goed geluk, want het adres wist ik niet meer!) Gelukkig vond ik Lien halverwege en viel de eerste pak stress van onze schouders. Gezwind trokken we naar Sense of Beauty.

We werden onthaald met wat uitleg en een koffie, daarna mochten we ons omkleden, bikini aantrekken en de vriendelijke meid met de wonderhandjes volgen naar ons
privévertrek.
Er was een Finse sauna die kon omgetoverd worden tot UV-sauna, een koude (brrrrrrrrrrrrrr) douche, een warme douche, een jacuzzi met 2 glaasjes champagne en 2 massage bedden. We mochten daar anderhalf uurtje vertoeven en die tijd is dus echt voorbij gevlogen!!
Ik overwon zelfs mijn saunavrees!

We werden naar een nieuwe kamer geloodst, waar we in een ieniemienie (Fins??) stoomcabinetje gepropt werden. Dit was absoluut NOT our thing! We waren net gorilla’s in the mist 😉 Die vervloekte stoom bleef maar komen, we werden haast vergast.
Dit pikte gelukkig maar 10min van onze kostbare tijd in beslag. We moesten ons ook scrubben met een mengsel ondertussen en het dan afspoelen met de koude douche.

Toen werden we eventjes gesplitst, en kregen we een chocotofbehandeling. Een chocoladepacking dus. Nog een warm dekentje erover en we konden wat doezelen. Het meisje met de wonderhandjes deed ons ondertussen elk om beurt genieten van een gezichtsmassage. Man man man, zo zaaaaaaaaaaaaaalig!!!!! Ik was dan ook maar al te jaloers toen ze vertrok richting Lien. 😉

Na een (de zoveelste) douche, kregen we wat pauze.
Na de pauze kregen we nog een gelaatsbehandeling, een hotstonemassage en een massage van de benen met baobabnoten.
Dit kan ik wel dagelijks ondergaan hoor! Ik moet toegeven, ik was niet ver van dromenland verwijderd.

Toen was het jammergenoeg al (na 4 uur) voorbij en moesten we ons omkleden.
Liens kapsel imiteerde een poedel en het mijne kleefde maar wat aan mijn hoofd. We waren het er dan ook unaniem eens dat we een kapper MOESTEN vinden!

Die vonden we gelukkig in K.
Mijn froufrou werd voor een mooie prijs bijgeknipt. Daarom is het trouwens handig om met een advocate op stap te gaan, die is goed in prijzen onderhandelen enzo. 😉
Jaja, we mochten er best wel wezen!

We gingen een slaatje eten met krokante kip, spekjes, champignons en allerhande groentjes. Overheerlijk…

Daarna gingen we nog wat shoppen en dan was het helaas al 20.30 en tijd om afscheid te nemen. Het resultaat van ons shoppen hoop ik jullie morgen te kunnen tonen!

Hiervoor alleen al schaf ik mij een agenda aan! Om de volgende afspraak vast te leggen! emo:knikken

PS: vandaag worden er geen andere (ook geen dieet) berichtjes meer geplaatst. We leven nog steeds even gezond hoor, maar het fototoestel ligt nog op verplaatsing. emo:fatty-look_down
Vanaf morgen vliegen we er dan weer in met vers fotomateriaal! (en ik weet nu al dat er enkele pareltjes zullen tussen zitten, maar die blijven een verrassing tot morgen)
De afbeelding hieronder is een baobabnoot. (een wonder-massage-middel)

amazonBaobabLg

2 Responses

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: