we gingen véél doen vandaag :-)

Last modified date

We gingen echt véél doen vandaag!
We gingen uitslapen zoals in de goeie ouwe tijden.
We gingen alles vlijtig opruimen, en ons huisje poetsklaar maken voor morgen.
Ik ging lekker koken en had al de ingrediënten al liggen.
We gingen de koelte gaan zoeken in het domein van de Palingbeek…

We deden echter nauwelijks iets van ons lijstje…
We konden niet uitslapen want Lieze vond dat ze na 11 uur in bed te liggen toch eens iets anders wou zien dan al dat zwart. Ik kan haar moeilijk ongelijk geven. Ze had voor het eerst 4 voedingen gisteren en sliep van 20.00 tot 7.00 ! Een klein applaus voor mijn dochter graag!
Jasper kreeg ook 4 voedingen, maar die was pas slaapklaar om 22.30 besloot hij. Oh hij heeft zich danig geamuseerd met zijn papa, die er mee lag te rollebollen en lachen in ons bed. Hij sliep uiteindelijk tot 8.00 deze morgen.
We ruimden wat op, maar om te zeggen poetsklaar? eummmmmmm misschien  🙄 Mijn was is er wel doorgejaagd en hangt (al uren droog) te wapperen in de tuin. Je ziet dat het mooi weer was, wit overheerst mijn paraplu!
Ik  ging een stukje kalkoenfilet klaarmaken met champignons en groentjes, maar kreeg een last-minute uitnodiging om bij mijn ouders aan tafel te schuiven. Een mens mag zich al eens laten bedienen bij dit weer hé! 8)
Zo maakten we toch een kleine wandeling vandaag, want op de terugweg kwamen we Lieve en kleine snoezige Marijs tegen. Na wat kijk en vergelijk van de kinderwagens kregen we een drankje gepresenteerd bij hen thuis en kunnen we weer dromen dat onze eventuele verbouwingen ook zo’n resultaat zouden kunnen opleveren…
Na deze leuke tussenstop wandelden we door de Pottemwijk naar huis en weer moesten we blijven plakken… Ditmaal keuvelden we met de ouders van de tweelingjongens die later in hun klasje gaan vertoeven.  We zagen er ook al de kindjes op straat spelen en dat bracht (vooral bij mij) mooie herinneringen naar mijn kindertijd naar boven.
We droomden van een huisje in een wijkje… van de rust, de veiligheid, en de lachende gezichtjes!
Je leest het al: verbouwen, bouwen, verhuizen, kopen, verkopen… wij weten het allemaal niet meer! Hopelijk brengt de tijd raad!
Thuisgekomen sliepen de baby’s en lieten we ze zo liggen in de kinderwagen. toen ze een halfuur later wakker werden kregen ze fruitpap en stopten we ze in bed waar ze nog steeds liggen te slapen.
In pamper en tshirt! Body’s en broeken werden uitgestroopt! Onze kinderen zijn warmbloedjes!
Er staat nog een bezoekje aan mijn grootouders in Reningelst op het programma en dan is het stilletjes gedaan met het genieten van dit weer. Morgen weer Belgisch lenteweer. *zucht* we zijn het nu gewoon!

cartoon-sun

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: