Vroeger… (1)

Last modified date

Op wie lijken ze nu het meest? Da’s altijd een moeilijke vraag en volgens mij nooit tenvolle te beantwoorden. Om het zoekwerk wat minder te laten berusten op giswerk zijn we van plan hier enkele (baby)foto’s van ons te plaatsen. Ik heb daarnet eens zitten snuisteren op mijn harde schijf en heb nog enkele oude foto’s gevonden. De kwaliteit is niet denderend en de resolutie is bedroevend maar in afwachting van enkele nieuwe scans kan je al eens genieten van enkele foto’s van toen ik al ietsjes ouder was:

198808_02 sneeuwman mamagiannivalentijn05
giannivalentijn03 giannivalentijn01 198808_05
198708_03 198808_03 mamagiannivalentijn01

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

2 Responses

  1. Moeilijk om te zeggen, maar van karakter denk ik dat Lieze meeheeft van Tine en Jasper van Gianni. Dat ze maar vlug hun buikje voldrinken zodat ze nog vlugger naar huis mogen komen! Voor het verversen van de pampertjes wil ik dat ook wel eens doen ( ik heb jaren iedere dag 50 nieuwe pampertjes aangedaan, zo vlug leer je da ook niet af hé!Voor de mensen die dit lezen, ik heb 8 jaar in een zelfstandig kinderdagverblijf gewerkt met 21 kindjes van 3 maanden tot 2.5 jaar.)Groetjes

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: