vrijdag de 13de…

…werd zoals alle vrijdagen: vrijdag-koffieklets-dag
Deze week vervoegden Lies, Noortje en Isaak ons.

Er werd
– koffie gedronken
– gespeeld
– geknuffeld
– getroost
– gedeeld (want delen zorgt voor plezier)
– teletubbies gekeken
– fruitpap/fruit/yoghurt gegeten
– . . .

Maar most of all: het speelhoekje bij oma en opa werd officieel ingewijd door het spelende jonge geweld. Hier zullen onze krutjes zich elke namiddag kunnen uitleven eens mama terug gaat werken!

3 Responses

  1. Hier was’t wel echt vrijdag de 13de… Vreselijk van de trap gevallen op ’t werk en ik loop er dus bij alsof mijn lieve man mij geslagen heeft met een riem (zijn woorden!). Ik durf nu al niet denken aan opstaan morgen, want ik vrees dat elke spier zal tegenwerken. Dat het maar snel middernacht wordt zodat deze vreselijke dag voorbij is…

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: