verkeersknopen

Last modified date

verkeersknopenHet was vandaag een kleine ramp als je de baan op moest… Over het traject Zonnebeke – De Panne deed ik vandaag dubbel zo lang als normaal, en dan heb ik nog geprofiteerd van enkele sluipwegen (tussen Zuidschote en Reninge kan je nog eens goed gas geven). Toen ik De Panne – Veurne aan het aftuffen was, bleek dat ik er eigenlijk nog goed van afgekomen was. In het terugkeren was het nóg drukker richting kust. Nu lijkt een file van 11km niet zo denderend lang, maar naar Westhoeknormen is dat volgens mij een unicum. Ik weet trouwens niet waar al die auto’s zich geparkeerd hebben…? Gelukkig heb ík zwaailichten 😀
Veurne – Middelkerke was te doen, Middelkerke – Ichtegem ging ook al iets vlotter, maar Ichtegem – Sint-Niklaas was dan weer een enerverende bedoening. Mochten ze iedereen bekeuren die niet rechts houdt, dan was de Belgische staatskas nokvol gevuld.

Tine onderging tijdens mijn fileleed een uitgebreide echografie in Brugge. Alles leek op en top. Beide foetussen zijn mooi op schema en wegen 380g en 360g. Uiteraard kon ze zich niet inhouden in de Brugse winkelstraten geld tegen de etalages te gaan gooien.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: