vadertjesdag

Wij vervroegden vadertjesdag, aangezien ik morgen misschien één der gelukkige tellende Belgen ben!

Ik zocht een M’ball, want dat wou hij. Al verdenk ik hem er meer van om gewoon die 3 maxi pakken M&M’s te willen die je hiervoor moest kopen.
Ze zijn echter uitverkocht… Wie één heeft liggen, geef je een seintje? 🙄
Want ik krijg nogal onder mijn voeten dat ik te laat was om er één te halen…
(jaja, dankbaar is hij wel hoor! emo:confused )

Ik kocht hem 2 andere geschenkjes. Knutselwerkjes zullen we de komende jaren nog wel genoeg krijgen om uit te hangen of zetten. Ik had trouwens geen zin in handen en voeten verven, of in gips te gieten, of al die typische babyfoefelarijen.
Het eerste is het voorleesboek van Dikkie Dik. Gianni verzorgt hier namelijk elke avond het bedritueel. Nu kan hij daarbij ook (een héél kort) verhaaltje bij vertellen.
Het tweede luik van zijn geschenkje is meer zijn dada! Hij kreeg een halve kilo chocolade zeevruchtjes. Zijn absolute favorieten in chocoladeland. (en gelukkig geen toppers bij mij 😉 )

Misschien laat ik hem morgen uitslapen… misschien….

Wat onze vaders betreft:
Gisteren gingen we al vadertjesdag vieren in Kortrijk. We gaven geen geschenkje maar verzorgden een lekkere maaltijd in de plaats. Het gezellig samenzijn en het eten waren ons kado.

Mijn vader wordt jaarlijks getrakteerd met een etentje in mijn school. Daar valt het schoolfeest traditioneel op vadertjesdag. Dit jaar kan ik ook aan tafel schuiven. (om dan vlug vlug vlug naar het stembureau te crossen)

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: