uitstapjes

Last modified date

P3040080Dat uitstapjes ongezond zijn voor de portemonnee is vannacht maar weer eens gebleken. Niet alleen verdwijnen je centjes in de kassa van de drankenhandelaar, ook kunnen je kostbare edelmetalen (of tegenwoordig plastiek) verdwijnen in het bekostigen van andersmans eigendom als je dat beschadigt.

Vannacht rond 03u30 plaatselijke tijd was het dus alweer van datte. Opgeschrikt door een luide knal zijn we opnieuw tot de vaststelling gekomen dat deze straat nogal redelijk gevaarlijk kan zijn voor onschuldige, slapende voertuigen. De bedrijfswagen van de overburen die exact 17 dagen geleden een spiegel werd afgereden had deze keer minder geluk. Getekend voor het leven, verlamd, kreupel, arbeidsongeschikt.

Deze keer heb ik jammer genoeg ook een beetje in de brokken moeten delen. Door de klap deed het verwrongen stukje staal nog eens ongewild een kop-staartbotsing met mijn pas gewassen werkbolide. Het resultaat: een ingedeukte deur en een paar krassen van rondvliegende brokstukken.

P3040082 P3040074

De ongelukkige uitvoerder van dit alles is deze keer een paar honderd meter verder geraakt dan de vorige, precies of het is een wedstrijdje: “ik-rijd-een-auto-perte-totale-en-geraak-nog-zo-ver” maar ik neem aan dat niemand dit met opzet of voor zijn plezier doet.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: