Twee voor de prijs van één: bis.

Last modified date

echo 6 weken
echo 6 weken

Jaaa… Ok, euh. De echo zegt opnieuw genoeg zeker?
’t Wordt dus (voorlopig ;)) een tweeling, een twee-eiige tweeling. De hartjes kloppen al (echo’s daarvan komen later) en ze zijn mooi op schema.

Vandaag was trouwens de eerste werkdag voor Cas-Vos en ‘k heb al een parkeerboete aan mijn been. Ik noem dat altijd snelheidsboetes om te traag te rijden, om het een beetje positiever te laten lijken (voor mezelf dan toch). Nu, ’t Begint dus al goed. 😀 Die verdomde parkeerwachten in Kortrijk. Een dikke vijftien euro aan mijn been. Eigenlijk doe je er in steden met privé parkeerbedrijven altijd goed aan je camionet met kegeltjes en zwaailichten gewoon in het midden van de baan op te stellen. De politie is je vriend, die mannen/vrouwen van Parko niet!

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

2 Responses

  1. hallo is alles ondertussen goed verlopen met de tweeling ? mvg ik weet pas dat ik zwanger ben en waarchijnlijk van een tweeling echo afwachten voor zeven weken

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: