Tine die-eet één week!

Last modified date

Daar hoort natuurlijk een weegschaalmoment bij.
Ik klokte af op een 1,1kg minder dan vorige week maandag.
Toch al een goeie prestatie.
Ik ben echter niet zo euforisch als bij vorige dieetpogingen. Het belangrijkste is namelijk deze keer dat mijn levensstijl verandert! Natuurlijk moet dit gepaard gaan met gewichtsverlies, want dit is toch wel de motivatie. De hoeveelheid is echter momenteel nog niet zo belangrijk! Ik heb geen specifiek einddoel voor ogen, al zou september natuurlijk ideaal zijn! 🙂

Middagmaal:
Couscous met gegrilde kalkoenfilet (overschotje) en broccoli

één klein tasje couscous mengen met één tasje kokend water
Broccoli stomen
Kalkoenoverschotje eventjes opwarmen
Ik deed er ook 3 lepeltjes hollandaisesaus over. Het was anders nogal aan de droge kant en héél veel calorieën zaten er niet in. (51 per 100ml) en daar zit ik nog lang niet aan met mijn 3 lepeltjes! emo:fatty-look_down
Het was de eerste keer dat ik couscous at, en ik vond het héél lekker!
Lientje, bedankt voor de (weeral) goeie tip!
IMG_9715
Avondmaal:
Boterham met mager beleg
(wegens training geven en vergadering nadien)

4 Responses

  • Mja, het helpt zéér zeker!
   Ik heb geen enkel chipke gegeten op de vergadering daarnet! 🙂
   En zelfs 2 spuitwatertjes gedronken. Ook niet echt van mijn gewoonte.

 1. mja, ik probeer ook op te letten, maar tis allemaal zo lekker éh!

  :-)) tine in één week tijd één kilo kwijt zijn, das wel goed ze. ik bereik dat gelijk noois!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: