Tine die-eet 3 weken…

…en zag de bui al de hele week hangen.
+200g deze week wat het eindtotaal op -2.1kg brengt.
Dit is een belangrijk keerpunt. In het verleden gaf ik er nu de brui aan, at uit zelfmedelijden toch weer wat troostfood en kwamen de kilo’s er dubbel en dik weer bij.
Deze keer dus niet! Heb een entourage die me moed blijft inspreken, en die allerhande redenen zoekt om het te verklaren.
Zovelen onder jullie vermelden het ‘ophouden van vocht’ dat ik me ondertussen een vrouwelijke Michelin voel! emo:joyful
Oh, ik voel me wel lekker in mijn vel en ontzie het vele kookwerk nog steeds niet.
We blijven er dus voor gaan, en hopelijk volgende week beter nieuws!

Ik heb namelijk sinds vorige week een concrete deadline… En er hangt een SUPER verrassing aan vast! Meer zeg ik voorlopig niet 😉

gewichtsperikelen-cartoon

5 Responses

 1. Goed zo! Blijven volhouden! Volgende week zal ’t er dan wel dubbel af zijn! En ik denk dat ik je deadline ken hé, dus dat geeft wel voldoende moed hé?! Je zal er wel raken! emo:thumbsup

 2. Hmm mss heb ik ook een vermoeden voor de deadline 🙂
  Je moet trouwens héééééééééél wat kcal, duizenden te veel eten vooraleer je écht bijkomt in gewicht hoor.. ’t meeste is idd vocht.. je zal zien dat het er volgende week dubbel en dik af is.
  En ’t zijn ook niet enkel de cijfertjes die tellen he, ’t belangrijkste is nog altijd dat jij je goedvoelt in je vel, de rest volgt vanzelf.
  Succes nog, je bent goed bezig!

 3. spieren wegen meer dan vet… je armspieren van het koken zijn gewoon toegenomen 😉 Enne, volgende week zal er helaas weer wat bijkomen met al het lekkers dat ik hier voor jullie aan het maken ben…

 4. Meid, je bent gewoon steengoed bezig… Elke mens heeft een wisseling van enkele honderden grammen gewicht, inderdaad afhankelijk van dan eens wat meer drinken, dan eens minder naar toilet gaan, dan eens dat enz….
  Die kilo’s ide je al kwijt bent komen niet meer terug hoor met jouw positieve ingesteldheid!!!
  Woehoe!!
  xx

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: