snotneuzen

Last modified date

Als je buitenkijkt is het niet zo verwonderlijk deze titel te lezen.
Voor wie in het buitenland vertoeft, deel ik graag mee dat het hier miezerig weer is! Wind, regen en een ferme temperatuurdaling.
De slaapzakken werden weer bovengehaald en er worden tegenwoordig weer truien gedragen ten huize Ponseele.
Toch hebben ze allebei een snotneusje. Geen erg natuurlijk, zolang het maar bij een snotneusje blijft. Ze worden dan ook rijkelijk warm gehouden en bediend op hun wenken.

Naast de snotneusjes vertonen ze ook allebei builen en blauwe plekken. Opnieuw geen verrassing voor trouwe lezers. Ze trekken zich nu allebei vlot recht aan het park, maar als er een voetje tussen de spijlen schiet dan is die parkrand toch niet zo zacht!
Nu en dan wordt er ook eens een robbertje gevochten en dan vliegen de stukken speelgoed in het rond.

Alles gaat dus goed hier! emo:giechelen
Er werd zelfs geslapen tot 8.30 (Lieze) en 9.10 (Jasper)
En ja, ook met een slaapzak, die zelfs een maat te groot is, staan ze recht in bed!

3 Responses

  1. Hier superwarm (om 12 u in de nacht nog 30*). Oma rita sliep hier haar rekord vandaag….kmoest haar wakker maken om 8u30. Je hoort ze nog wel!
    Groetjes uit Kreta

    • Dag kretavrouwen-mannen,
      Amai, zo warm : met zo’n temperatuur kan je lang in de nacht terrasjes doen hé! ‘k Ben blij van iets te lezen hoe je het daar stelt, dat is nog een beetje afzien als je grote wandelingen maakt met zo’n temperatuur, da zal zweten zijn. Allee, stel het nog goed en breng de zon mee naar belgie. Groetjes van ons allemaal

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: