sluis

Last modified date


Vandaag gaan we opnieuw naar Sluis. Die kinderen blijven maar melk zuipen!  🙄 Ik begin toch nieuwsgierig te worden naar hun huidige gewicht. Nog anderhalf weekje wachten en we mogen weer naar de babykeuring!

Ondertussen zijn ze officieel genezen. We gaan niet moeilijk doen over een ieniemienie snotneusje of een sporadisch rocheltje of hoestje. Neen hoor, ze zijn genezen! En welgezind dat ze zijn! Een waar plezier om voor te zorgen.  😉

Er zat wel enige ironie verscholen in het voorgaande, want momenteel zitten ze allebei te grienen  in hun park. De middagdut werd vandaag afgeschaft door een ontevreden Lieze die dan maar broer wakker krijste. Ik ga ervan uit dat ze straks wel dutten in de wagen.

Hun karakters krijgen ook alsmaar meer vorm. Lieze is een durfal, een volhouder, een koppige en VOORAL een overactief meisje. Ze weet wat ze wil in haar leventje en laat zich niet gemakkelijk afleiden. Het woordje ‘neen’ kent ze al, en begrijpt ze zelfs. Ze vindt het grappig als je gekke bekken trekt en volgt je op de voet. Ze heeft enorme verlatingsangst en moet altijd mama zien. (en liefst in een omtrek van 2 meter)

Jasper is een tevreden, braaf manneke dat zich wat laat doen. Eén die graag wat persoonlijke aandacht krijgt. Eén die geniet van knuffels en kusjes en complimentjes. Het woordje neen hoeven we bij hem nauwelijks te gebruiken. Tenzij hij zijn zusje weer eens nadoet. En neen, daarmee is hij niet automatisch de gemakkelijkste baby want zijn traantjes zitten altijd klaar. En als hij weent, dan weent hij de straat bijeen!

Wat beeldmateriaal:

Lieze blijft koppig oefenen
Ze spelen lekker samen
Als ze niet wil stappen, dan wil ze niet!
Het nieuwste speeltje: de bureaustoel

2 Responses

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: