shopdag

Last modified date

Vandaag ging ik voor het eerst shoppen met de ukkepukken richting shoppingcenter, waar het windvrij, mistvrij en lekker warm was.

De nieuwe collecties hebben al de solden grotendeels weggeduwd, dus groot was de koopjesjacht niet.  emo:halfblij
We hebben mee:
– Een zak vol body’s van de Zeeman. Ik kreeg er al enkele cadeau van metje en peetje Kortrijk en was zooooooo content van de vorm en stof dat ik er nu gekocht heb met korte mouwtjes voor de komende maanden.  Ik liet me zelfs verleiden om roze te kopen voor Liezeke  emo:nod

– Kwijlslabbetjes, voor het overvloedige speeksel dat de komende maanden zou kunnen komen. (héél wat handiger dan die grote bavetten! Precies een sjaaltje met mooi motiefke)

-Een Supermanpyjama voor mijn stoere ventje, en een Hello Kitty pyjama voor mijn lieve meid. (De favoriete kat van meter Sarah in het lievelingskleur van tante Ulrike 😉 )

-2 pyjama’s om nu aan te trekken. 56 komt te klein, 62 is te groot en heb er 2 gevonden in maatje 60. Ideaal voor nu.

– 2 megacoole salopettebroeken voor Jasper en nog wat tshirts met lange mouwen aan -50%  emo:thumbsup
Dat is het ongeveer.

Wat moet je er wel voor over hebben om eens te gaan shoppen met een tweeling?
Een half shoppingcenter dat over je kinderwagen gebogen staat, mensen die de neiging hebben om hun ‘een handje’ te geven, 100 maal de vraag “hoe oud zijn ze?”, 100 maal de reactie: “oh wat zijn ze klein”, 100 maal de vraag: “wat zijn het?” met als gevolg 100 maal de reactie: “oooooooooooooh een koningswens, je hebt geluk”, 100 maal de opmerking: “dat is lastig zeker?”

Onvrijwillig vergelijk je ook je eigen kindjes met andere baby’s. Zo kwamen we een Jérôme tegen die 2 weken oud was en al even groot en zwaar was als onze Jasper en een meisje waarvan we dachten ‘die zal wel 2 maand oud zijn’, dat enkel 5 weekjes oud was.
Uhum… geen wonder dat we overal de reactie krijgen hoe klein die van ons wel zijn emo:fatty-big_smile .

Terug thuis ligt Jasper uitgeteld te slapen en had Lieze nog een kleine verrassing in petto!
Mevrouwke hield voor het eerst haar rammelaar vast  emo:happy0005 en dat al meteen voor een minuut of 3! En maar zwaaien met haar armen. emo:thumbup

IMG_7910 IMG_7911
IMG_7912 IMG_7913

6 Responses

 1. Tine, troost u, dat vergelijken gebeurd met elke baby of je er nu eentje of twee bij hebt :wink:. En de vraag hoe oud is het krijg je ook wel elke keer te horen, of ze nu klein of al groot zijn. Of wat is het ook, Anaïs heeft praktisch altijd iets roze aan en dan vragen ze nog wat is het ???? emo:blink.

  En ze zullen wel even groot worden als de ‘rest’ alleen duurt het bij hen iets langer, ze hebben tenslotte met 2 in de buik gezeten met veel minder groeiruimte dan een eenling hé :D.

  Ooit komt er een dag dat je wenst dat ze terug zo piepklein (en braaf, en onschuldig, en …) waren :wink:.

  Bravo voor Lieze !!!!

   • De bodykes da ik heb blijven helemaal in vorm hoor! En ze zaten al véél in de droogkast 🙂
    Het zijn witte met een beerke van voor. Nu heb ik er mee in alle kleurkes. Paarse met een uiltje, roze met bollekes, enz enz emo:fatty-haha

    • Hihi, dan heb ik het alleen, alhoewel, ik denk dat het die van de wibra zijn die nogal snel uit model raken, op de één of andere manier worden die heel heel breed en kort :D.

 2. 🙂 en dan kom je mensen als ik tegen…
  ik ben wel blij dat ik ze al es in het echt heb kunnen bewonderen!
  ’t zijn skoontjes…
  en kheb ook wel gevraagd of het niet lastig was, omdat ik weet dat ééntje al niet te onderschatten is. 🙂 veel respect voor u tine, echt waar! ge zijt een top mama!
  groetjes,
  stefanie

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: