schoolfeest!

Last modified date

Ik hoorde tot het groepje gelukkige burgers dat de stemlokalen mocht ontvluchten! Mijn groep tellers was volledig (bedankt nobele onbekenden) waardoor alle reserven huiswaarts gestuurd werden. emo:happy0005

Naar huis werd er niet getrokken, wij gingen terug naar ’t schooltje waar we mochten genieten van een prachtig optreden.
Het vogeltje Kaas loodste ons door de verschillende kleuterklassen, met vernieuwende dansjes en vooral hippe liedjes! Het was mooi om zien, en ik stond vooral versteld van de kleutertjes die werkelijk op ALLE liedjes meedansten!
Ik werd al week bij de gedachte dat die van mij daar ooit staan te trappelen.
Man man man, ik denk niet dat ik het droog hou dan…

Noortje en Isaak waren ook van de partij terwijl hun mama en papa genieten van een weekendje weg. Noortje voelde zich al vlug thuis in onze school, en bekeek het geheel met open mond (en een ijsje vaneigens)

De kindjes waren braaf, en gedroegen zich allevier! Die van mij werden op voorhand ingepeperd dat ze zich voorbeeldig moesten gedragen, willen ze ooit leerling zijn ginds. 😉 Ze losten elkaar af, en sliepen elk om beurt. PERFECT!

Nu is het spannend aftellen naar woensdag! Dan weet ik mijn opdracht voor volgend schooljaar en kan ik erin vliegen! Ik heb namelijk jeukende handen om te beginnen voorbereiden.

Ik heb trouwens nog wat foto’s van het optreden, maar plaats geen foto’s van andere kindjes zonder toestemming van hun ouders. En om aaaaallllll die ouders toestemming te vragen… neen danku!

7 Responses

  1. oooooooooooooooo, snif snif, wat had ik er graag bij geweest. Hier zit ik dan in mijn eentje met mijn kinderen aan de andere kant van het land. ‘k zie al dat ze weer een nieuw kleedje gekregen heeft… Fijn dat jullie je geamuseerd hebben, dat ik mee mag genieten via foto’s en tot morgen!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: