ROTnacht

Gisterenavond mocht ik naar een homeparty van schoonheidsproducten.
Helemaal niets voor mij al die pottekes, crèmekes en zalfkes. Toch had ik een leuke avond en hield ik er een zacht velleke aan over.
Het liep wat uit, want ik durfde in geen geval naar mijn auto stappen toen het bliksemde… Thuisgekomen kroop ik meteen in mijn bedje, maar helaas pindakaas bleef de verwachte nachtrust uit.

Een zoon die tandjes krijgt en een dochter die een halve nacht rechtstond in haar bed (en daar heel moe van werd) = slechte combinatie.
Lieze viel uiteindelijk in slaap om 4.30 emo:fatty-doubt
Jasper werd wakker 6.30 emo:fatty-confuse na een nacht van korte huilbuien.

Ik ben moe en heb op de koop toe weer nekpijn. Ik ga mijn nek toch eens moeten laten nakijken want het komt hoe langer hoe meer voor. (en steeds pijnlijker)
De snotneuzen? Die hebben natuurlijk een zaag en klaagdagje en slapen nu hun roes uit. emo:vreemd2
Had ik ook maar zo’n sitter…

5 Responses

  1. Hier ook een slechte nacht, Anaïs die haar draai niet vond, slaapzak steekt in de was dus heeft ze teveel bewegingsvrijheid, denk ook last van haar hoektanden en een baby die het heel de nacht op mijn blaas gemunt had 🙁 . En dan Anaïs die het vanmorgen leuk vond om met de gordijnen te spelen zodat ik elke keer een felle lading zonlicht op mijn gezicht kreeg (het was nu wel al 9u maar ik was nog moeeeeeeee 🙂 )

    Helpt een slaapzak niet bij Lieze ? En de tandjes, teejel?

  2. Moestek u zijn, kzou ze laten liggen in hun sitter, kzou mij een kersenpitkussentje opwarmen en in mijn nek leggen en mij op mijn gemak in mijnen zetel zetten!
    Slapen wanneer de kindjes slapen :p en vooral als ge zelf ergens pijn ebt!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: