room 624

Last modified date

Man man man, ik weet niet wat er in hun pilleke zat gisteren, maar ik was serieus van de kaart! Alles rondom mij begon te draaien en mijn ogen werden van lood.  Een slaappilleke had ik zelfs niet nodig, maar moest toch op doktersvoorschrift.

Daarmee dat ik vandaag wat uitgebreider kan zijn over mijn 2de opname in de materniteit. Ook al is het nu belachelijk vroeg, (5.33) ik ben klaarwakker…

Ondertussen moest ik al de papieren invullen voor mijn keizersnede. Blijkbaar is er definitief beslist dat het een keizersnede wordt. Ik hoor straks wel waarom 🙂

Zoals beloofd, een verslagje van gisteren:

Het nadeel van een telefoon naast je bed laten liggen, is dat je dus effectief wakker bent als je opgebeld wordt. Eigen schuld, dikke bult…
Ik had een zalige nacht achter de rug, niet éénmaal wakker gekomen en toen het laatste restje slaapzand uit mijn ogen werd gewreven maakte ik mijn dagelijkse verplaatsing.
Van de slaapkamer, naar de badkamer, naar de zetel beneden.
Het werd een hele rustige dag, geen last van de buik, véél televisieschade ingehaald en in de namiddag bezoek van Isaak.

Je ziet al niet meer dat het ventje geopereerd werd vorige donderdag. Zo liefjes lachen naar zijn metertje 🙂 Ook Noortje was mee en die demonstreerde trots wat ze al allemaal leerde op school. Leuk!

Na hun bezoekje was een monitorbeurt gepland. We twijfelden nog… Zouden we niet eerst eten en daarna vertrekken? Ma neen, da duurt toch nog geen uur!
Hier gekomen, werd de monitor aangeschakeld en de eerste 20 min toonde die nauwelijks meer spanningen dan vorige zaterdag. Het zag er goed uit!
TOT…. er op het einde plots nog 3 kanjers van contracties geregistreerd werden. Toeme hé! Nog steeds niets om ons zorgen over te maken hoor, maar er volgde nu wel een inwendig onderzoek. (dat normaal vandaag op het schema stond)
3 cm en verkorte hals
ZUCHT!

En zo liggen we weer op de materniteit… kamer 624

Deze keer hou ik het geen 4 weken meer vol hoor… ik ga blij zijn als ik de eerstkomende dagen nog kan overbruggen… Mijn gevoel zegt dat het niet lang meer zal duren nu!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: