rommelmarkten

Ik heb geen problemen met rommelmarkten. Integendeel! Je kan er soms gouden koopjes doen en speelgoed op de kop tikken voor een klein prijsje.
Ik heb echter wel problemen met het beginuur van rommelmarkten!
Rommelmarkten zie ik liever in andermans straten, en niet in de onze.
Helaas pindakaas, hebben we het elk jaar zitten! ‘Feest’ in onze straat want het is rommelmarkt vandaag. Als die net als vorige jaren opgesmukt wordt met countrymuziek, dan is de ambiance hier compleet.  emo:happy0005
(ironie mensen, echt waar… ironie…)

Allemaal goed en wel, maar ALS u dan toch beslist van onze straat op te vrolijken met al uw hebbedingetjes, laat dan alsjeblieft uw doos met kletterende rommel niet op de grond vallen net onder ons raam! WIJ zijn blij met elke minuut die we ’s morgens al slapend kunnen doorbrengen. (Vooral als er de vorige dag duchtig geshopt werd in Gent)

De inschrijvingen zouden spectaculair de lucht in geschoten zijn dit jaar. Ik keek vol verwachting buiten en merkte toch al 4 standjes op…  🙄

Het grote weekendverslag volgt, maar ondertussen een foto van de olijke tweeling die het bootje uittestte dat ze van meterr/tante Sarah kregen.

IMG_1348

2 Responses

  1. Als het je kan troosten…deze meid was al om 04.15 op omdat haar neefje plots gilde in zijn droom door merg en been (en de babyfoon naast mijn oor)… Hij sliep weer in en slaapt nu nog. Ik? Wel… ik keek even tv, stond op, dronk koffie, stak een was in, begon te strijken, gaf de bloemen water, nam een doucheke, at een boterhammeke, keek weer wat tv, en zit nu te wachten tot de kids op zijn… Wedden dat zij WEL goed geslapen hebben?
    Je kan dus wel stellen dat ik sympathiek met je meevoel 😀
    xx

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: