ROMMELmarkt

Last modified date

Net als vorig jaar gingen we naar de rommelmarkt in Kemmel. kilometers en kilometers rommel… Wat natuurlijk rommel voor de één is, is een kostbaar stuk voor de ander, al vroegen wij ons wel geregeld af wat mensen aanvangen met al die hopen roestige werktuigen… Wij gingen op zoek naar een bel voor het speelhuisje en vonden er de ideale! Het gezelschap vond ook hier en daar wat schatten en het laadvermogen van de buggy werd bereikt. Wij grabbelden nog wat duploventjes mee van de favoriet ‘ninnie poe’ en wat auto’s voor hun garage, die verdorie moeilijk te vinden waren in de speelgoedwinkels!

Een stapeltje puzzels, memory en een domino voor 5 euro vliegen ook de kast in voor binnen X aantal jaar/maand. Al bij al weinig geld voor veel en mooi speelgoed!

Wat leerden we verder?
-Dat Gianni herkend werd, maar hij de man in kwestie zelf helemaaaaaaal niet kent! (en die tot twee maal toe ‘heilaba’ kwam zeggen)
– Dat onze kinderen frieten en cola links laten liggen voor een gezonde pistolet met kaas
– Dat ik eruit zie als een Tupperware madam, gezien ik 2 maal op 2 minuten tijd werd aangeklampt door een vertegenwoordigster die vond dat ik er wel geschikt uitzag…
– Dat ik niet kan afdingen en al rood kom bij het idee… (gelukkig doet schoonbroer dat in mijn plaats!)
– Dat buienradar te vertrouwen is!  😀 (al was dat niet altijd zo leuk)

 

(het touwtje wordt nog vervangen vaneigens)

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: