Plopsalalalalalalalalala

Last modified date

Konden we het beter treffen met het weer??? NEEEEEEEEEEN emo:happy0045
Plopsaland werd vandaag volgepropt door een massa mensen die het schone weer geroken hadden. De wachttijden waren dus iets minder plezant, maar toch, het was een MEGASUPERCOOLE dag!
4 maand en een kluts oud en al de eerste attracties achter de rug. 8)
De paardenmolen, de Plopbootjes, gewoon rondkijken in dat prachtige park, allemaal hééééél plezant voor J&L!
We vergeten eventjes dat Jasper de volle driekwartierwachttijd aan de bootjes heeft volgekrijst en iedereen ons aangaapte met de smoel: ‘wat doen die hier met 2 zo’n kleintjes’ 😉
Want éénmaal op de bootjes vielen de babymondjes echter open en werd er met bolle oogjes rondgekeken.
Er staan overal microgolfovens op strategische plaatsen, dus ook hun melkje opwarmen was geen probleem. Wij lieten vandaag de groentepap voor wat hij was, en gaven enkel flesjes. Het was dan ook supergrappig om alle mama’s te zien aanschuiven met papjes van allerhande merken.

Mijn verjaardagscadeautje voor Noortje kon niet beter gekozen worden! Ze genoot zichtbaar, was soms wat bang maar dat was telkens maar van korte duur.
Om het met haar woorden te zeggen: “ik kom nog terug hoor!”
😉

De oma werd ook meegevraagd, want geef toe: een babysit op verplaatsing is toch een enorme luxe hé. Zo konden ook wij eens alle remmen loslaten en de rollercoasters uittesten.
Eens lekker onbezonnen door de lucht sjezen en overenthousiast zwaaien naar de kindjes. Luid tieren zat er niet bij wegens het volgende puntje.

Ik heb er echt zo super van genoten (samen met de rest van mijn gezinnetje) Dit zal je wel merken op de foto’s. emo:grijnzen
Eén klein wolkje maar vandaag, mijn keelpijn is terug en bracht vriend oorpijn met zich mee. Ik voel me gelukkig niet mottig en ziek, maar heb wel pijn bij het slikken en nu en dan steken in mijn oor.
Ik plooi echter niet en sta morgen normaal paraat op de COV leerkrachtenbeurs!

Update
en nog enkele video’s:

3 Responses

    • is dat sarcastisch? ik zet de mijne er ook op hoor, maar ik moet jullie met iets overtroeven en vermits het niet in snelheid is, moet het in aantal foto’s zijn. Jij zal er ook op staan, Gianni 🙂

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: