plopsalade

Het zal al enkele weken in ons hoofd en zelfs het K3-weekend deed ons niet twijfelen: wij gingen vandaag naar Plopsaland!
Jasper had de ganse heenrit nodig om zichzelf te overtuigen dat iedereen zijn vriend was in ‘plopsalade’.
“pietiewaat is mijn vient, bumba is mijn vient, mega minnie is mijn vient, kaboute plop is mijn vient, maja de bij is mijn vient, …”
De eerste de beste gekostumeerde ziel deed zijn lip echter al trillen, dus de peptalk was voor niets geweest!
Dat we meteen op de trein konden springen, fleurde hem weer helemaal op en we waren vertrokken voor een super dagje!
We gingen op alle attracties waar zij opmogen (en dat zijn er nog niet zo héééél veel aangezien ze met schoenen nog niet eens aan die 95cm geraken…) Majaland was dan ook DE ontgoocheling van de dag, want daar mochten ze enkel in het ballenbad en op de grote glijbaan (die wel een voltreffer bleek te zijn).
Er was helemaal niet veel volk, we moesten maximum 15 min. aanschuiven en konden op sommige attracties meteen erop. Wat wil een mens nog meer? We deden dan ook alles op ons kalme tempo en trokken rond 16 uur weer richting Vlamertinge.

Is het zot dat we vandaag naar Plopsa gingen en leerkrachten in de herfstvakantie gratis mogen? Waarschijnlijk wel…
Een paar snelle rekensommetjes en de vele voordelen van een abonnement trokken ons echter over de streep. Vanaf nu hebben wij dus een abonnement en daar hebben we al heel wat plannen mee! Binnenkort staat Plopsa Coo genoteerd in onze agenda en als we dan volgend jaar nog één maal naar de Panne trekken, dan doen we al profijt met ons abonnement… De kinderen vinden het in ieder geval helemaal niet erg!  😀

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: