Op gang geschoten

Last modified date

Jep, ik ben op gang geschoten!
De doop van volgende week zondag kwam precies zo akelig dichtbij. Akelig in de zin van: oh neeeeeeeen ik heb nog NIETS…
Ik kijk er wel enorm naar uit, en wil er een mooie dag van maken.

Wat ik al deed:
Ik stak eigenhandig een viering in elkaar die ons goed ligt. Ik heb teksten gezocht die ik aanpaste naar onze tweeling.
Ik belde de diaken die komende donderdag deze viering komt evalueren. Dan weet ik ook meteen wat er mag voorgelezen worden door derden. Die derden zullen Chinese vrijwilligers zijn 😉
Ik reserveerde in de Lissewal en belde daarnet om de menu samen te stellen. Ook dit staat donderdag op de agenda.
Er dook al meteen een probleem op: ik moet onze gasten opsplitsen in 2 groepen van 12, terwijl de ideale verdeling 10-14 is! Ik had ‘de jonge garde’ graag samen gezet aan één tafel. Nuja, ik ga donderdag eens kijken of er te onderhandelen valt.
Ik kocht vandaag de doopoutfit voor little Lieze! Ik ben er helemaal verliefd op. Het is een kleedje met vogeltjes! OH MY GOD TINE, denken jullie nu? Geen paniek, wacht geduldig de foto’s af na de doop en je zult mij gelijk geven. Mijn dochter staat er beeeeeeeeeldig mee!
Ik zorgde er voor dat ook ik een nieuwe plunje heb en maakte een afspraak bij de kapster die ochtend.

(Hoezo ik deed nog niet veel? 😉 )

Wat ik nog moet doen?
– De boekjes laten drukken
– Kleren voor de zoon vinden!
– De menu samenstellen.
– . . .

Nogal wat ‘ik‘ vind je niet?
Ik kreeg carte blanche van mijnen schat! Ik heb er dus geen enkel probleem mee dat ik alles zelf moet regelen. Er zal nog één klein probleempje zijn… ik wil Gianni in het nieuw steken, maar dat wil HIJ niet!

4 Responses

    • Behalve dat jij netjes op tijd bent beginnen regelen en ik een week op voorhand begin emo:blushing
      Nuja, ik heb er vertrouwen in dat alles op zijn pootjes zal vallen! emo:fatty-sad

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: