nieuwe duikboten!

Zonder een steen te willen werpen naar de mensen die het wel doen, wil ik toch eventjes melden dat ik allergisch ben aan kousen in combinatie met sandalen. Teentjes moeten vrij kunnen ademen in sandaaltjes! Dat is natuurlijk mijn bescheiden mening en ik ga je daarvoor zeker niet scheef aankijken als je het wel doet!  😉 Onze kinderen gaan trouwens volledig akkoord met de mama en kregen een Franse colère toen hun tenen gisteren niet zichtbaar waren. Ik heb namelijk gezondigd tegen mijn eigen regel en deed ze sokken aan. Het goot buiten en de schoentjes maat 21 bleken hopeloos te klein te zijn… Ik had twee opties: pantoffels of kousen in hun sandalen. Het werd optie twee met de belofte dat ze morgen (vandaag dus) nieuwe schoentjes zouden krijgen. Geluk bij een ongeluk: het zijn dolle dagen in Ieper!  

Als je weet dat de schoentjes van mijn favoriete merk gemakkelijk 115 euro per paar kosten, dan snap je wel waarom ik er vandag 3 paar kocht.
Vanaf 3 paar was het namelijk -50%
Ik kocht voor beiden ‘toe-schoenen’ en voor Lieze een extra paar in een maatje groter.
Waarom? Omdat ik aan mijn derde paar moest geraken en omdat ik verliefd ben op die stoere meisjesschoenen! Nu heeft ze echte meisjessandaaltjes en stoere schoentjes! Ideaal!
Dat maatje 22 oogt toch zo verschrikkelijk groot… of zijn dat gedachten?

3 Responses

  1. Anaïs zit nog maar aan maatje 22, en met één voet raakt ze zelfs nog ruim in een 21, alleen bestaan er dus geen paren met maatje 21 en 22 :D. Jasper daarentegen raakt al vlotjes in een 19 …

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: