nieuwe banner!

Last modified date

Tine is op schok met mijn twee spruiten, dus kon ik vandaag eens op ’t gemak doen wat ik wou. Cool 🙂

5001811Eerst en vooral ben ik afplaktape gaan halen om te kunnen schilderen. Nu kon ik niet goed in de hoeken schilderen, dus bleef ik mooi centraal. Daar komt nu morgen (binnenkort) verandering in.

kloteIEVervolgens ben ik wat gaan uitzoeken wat er mis is met mijn Internet Explorer. Van alle browsers geïnstalleerd op mijn PC is dat de enige die hardnekkig blijft beweren: “De internetverbinding is verbroken”, hoewel dat dus niet zo is aangezien Opera, Firefox, Safari en Chrome wel perfect de weg naar het wereldwijde web vinden. Tot op heden: niks gevonden.

Beu gezocht heb ik er dan eens mijn signaalmeter bij de hand genomen omdat ik mij al een tijdje afvroeg hoe dat signaal er uit zag dat die babyfoon elke nacht op 15cm van mijn hoofd uitzendt. Niet geheel onverwacht werd het dus een mooi analoog piekje op 864MHz (wat op de doos stond was dus correct 🙂 ) PS: voor al diegene die nog een babyfoon moeten/willen kopen: vermijd een babyfoon die digitale signalen uitzendt, da’s niet goed voor de nakomeling(en) (hoewel het nog steeds niet bewezen is).

Dan: aangezien de digicorder (SD-versie) alweer kuren had heb ik hem weer maar eens een volledige factory reset gegeven (incl. leeghalen harde schijf). Dat had hij deze nacht trouwens op eigen houtje al klaargespeeld. Ik stond op, wilde hem op TMF Dance afstemmen om wat leuke achtergrondmuziek te krijgen maar dat lukte niet. Zat moervast. Ik geef hem een schop (lees: stekker eens uit en in) en ik krijg de taalkeuze te zien, en hij wil zijn zenders opnieuw zoeken emo:fatty-what . Ik laat hem maar doen en krijg een serieus irritante foutmelding dat er een hardwarefout is opgetreden  emo:fatty-what  . Gauw eventjes een nieuwe voeding uit mijn camionet gaan halen om dat euvel op te lossen en aaaaah, eindelijk: achtergrondmuziek.
Tine staat op, wil naar haar CSI (ofzo) serie kijken dat ze gisteren heeft opgenomen, en deze is verdwenen. De enige opname die er nog in stond was één film: ‘Der Untergang’ die volgens zijn schijfbeheer 80GB in beslag nam emo:LMAO .
Nu maar hopen dat dat bakske vanavond nog Tine haar Heart & Soul opneemt (en morgen bekijkbaar is!) anders vrees ik dat het kot te klein zal zijn (is de allerlaatste aflevering).
Heb ik maar ineens online een nieuwe HD Digicorder besteld. Ik had ‘m deze namiddag al in ontvangst genomen als ik gebeld had, maar ik wou eens testen hoe lang dat online duurt (beroepsmisvorming :p)

Tenslotte nog wat gezwaardvecht zwaardgevochten (of toch zwaard gevochten?) op de wii en gedacht: “Dat balanceboard is nu nog altijd niet binnen! Ohwel, dan moet ik mij niet uitsloven op dat ding.” en dan nog eens wat aanpassingen gedaan aan de website hier: een gloednieuwe banner (waarvan ik dus nog niet gekeken heb in Internet Explorer of die er wel mooi doorkomt) met een beetje beweging in, en… Jasper & Lieze  emo:whoo !!
Verwacht je maar regelmatig aan nieuwe foto’s in de banner, want nu kàn het emo:knikken  .

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

1 Response

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: