nacht van de solidariteit

Deze nacht ben ik solidair met Gianni. Hij had me héél lief gevraagd om eens samen te waken en te slapen deze nacht. Ik ben benieuwd of de kindjes hiermee akkoord gaan.
Ik ben doodmoe, kan een paar luciferstokjes gebruiken om tussen mijn oogjes te placeren en heb tot nu toe nog geen kreetje gehoord in ons park, maar ben niet van plan te plooien. Samen sterk! Al ga ik toch mijn oogjes wat laten rusten hier in de zetel.
Ik heb namelijk eens zitten rekenen, en we moeten beide wel wat uren slaap inleveren op deze manier…
We blijven dus wakker tot 01u30 (in de veronderstelling dat ze voor 01u30 ontroostbaar zijn en we dus toch nie kunnen slapen), kunnen dan hopelijk slapen tot 04u30-05u00 om dan rond 06u00 weer in bed te kruipen tot 09u00
Dat is toch een pak minder dan andere nachten… We zien wel! Gianni is nog optimistisch, maar ik vrees dat ik hem het bed uit zal moeten schoppen deze nacht 😉

Zoals hierboven vermeld is het akelig stil achter mij.
Geen hysterische ontroostbare kinderen! Stilte voor de storm? Of ga ik echt moeten geloven dat ze mijn aanwezigheid aanvoelen? De papa is er momenteel enorm gefrustreerd door, want normaal zitten ze op dit uur al te brullen.
Het is immers een constante geworden. Telkens ik de kamer uit ga (om te slapen of boodschappen te doen), begint het concert. Het houdt ook weer even plots op als het gestart is als ik de kamer terug binnenkom.
Natuurlijk hebben ze ook hun huilbuien met mij erbij, zo gemakkelijk kom ik er ook  niet van af!

Dat het voorlopig echte mamakeppen zijn bewijst onderstaande foto nogmaals. 😉

IMG_7059

Andere nieuwtjes in een notendop:
Oma mag morgen voor het eerst een uurke komen babysitten.
Gianni moet namelijk eindelijk toegeven dat hij nieuwe broeken nodig heeft. Die hardnekkige zwangerschapskilootjes raakt hij maar niet kwijt! 😎  We gaan dus in een haastje wat shoppen morgennamiddag.

Mijn letter T blokkeert regelmatig, mea culpa dus als je ergens een woordje ontdekt waar de letter t onbreekt.
je wee. pas wa. je mis. als he. er nie. meer is! Zoals mijn le..er . Bes. wel frus.rerend! Maar wel een goed excuus voor d. fou.en!
Verder wil ik morgen (straks dus) al onze gedachten en 4 paar duimen uitsturen naar Lien en David. Die kunnen ze meer dan gebruiken 🙂
We willen hen ook nogmaals bedanken voor de leuke namiddag en de lekkere dagelijkse portie fruit! 😉

5 Responses

  • Ah dat is handig 🙂
   We zullen zien! Kan niets op voorhand beloven… Hangt af van de 2 krutjes en van de tijd die nog overblijft hé! (en van het weer)
   Mor het klink héééééééél verleidelijk 😉
   Tot morgen!

 1. Hihi, wat een grappige foto, precies of ze wil bewijzen dat ze daar noooooooooit meer met 2 zouden kunnen inraken. Stel je voor dat je tot je 40 weken had rondgelopen…

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: