Muzikale neef Thomas blijft enkele dagen logeren en laat de kinderen kennismaken met de wondere wereld van lawaai muziek. (Ik heb het niet over zijn kunnen natuurlijk, wel over de pseudo-instrumenten van onze kids.)

Gisteren begonnen we ook aan de jaarlijkse zoektocht. Zot? Geschift? Ja, dat kun je wel zeggen. Deze datum lag echter al weken vast, dus verschuiven kon niet. We zochten en vonden onderweg gelukkig wel verkoeling op enkele terrasjes. Dit jaar komen Lien en haar man ons namelijk versterken. Versterken is echt wel het juiste woord, want dit is de eerste keer dat we alle vragen al konden oplossen. Dat we nog maar aan één vierde van ons boekje zitten, betekent nog enkele leuke dates de komende anderhalve maand!

Ik krijg trouwens de prijs van moed en zelfopoffering. Als enige lid van het team wandelde ik 2km alleen door een bos met een tweeling in de buggy.
Dat die tweeling de ganse weg weende, dat het pad hobbelig was, dat mijn schoenen slecht gekozen waren, dat de weg alleen maar bergop ging, dat al die vervelende insecten maar bleven bijten, dat die beloofde cafetaria maar niet in zicht kwam en dat ik blijkbaar de enige was op dat traject… Wel DAT vond ik minder leuk!

Er werd ook gezwommen, voetbal gekeken, getreurd om het verlies (ik), gejuicht om de winst (de rest van het publiek), vééééééél bbq gegeten, …
Congé is tof! 🙄

1 Response

  1. Heel mooie foto’s te zien vanuit kreta. Blijkbaar al heel wat vorderingen gemaakt in enkele dagen!
    Voor Nele…… Alles prima hier!!! Leuk hotel, lekker
    eten (en drank) en een VW CADDY om rond te toeren. Nu gaan slapen, morgen om 6u op
    voor trip naar Santorini.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: