mossel noch vis

Last modified date

Wat een kwakkelweertje vandaag!
Toen we opstonden deze morgen was het relatief frisjes, er werden zelfs weer jasjes bovengehaald en de singletjes werden ingeruild voor lange mouwen.
Het regende toen we naar de Gamma reden om er wat met geld te zwaaien.
We hadden immers een nieuwe droogmolen en bbq nodig, remember? Vandaag waren er GROTE kortingacties, dus gingen wij eens koekeloeren. We vonden wat we zochten, en kijken al uit naar de vele barbecues die deze zomer zullen volgen.

Na het middagdutje trokken we naar onze wildernis hierachter.
Na een halfuurtje buiten te spelen werd het op slag 10 graden warmer, ik zever niet!
Er werd hier haastig gezocht naar zonnepetjes en zonnecreme en gewassen singletjes. Lieze mocht voor de gelegenheid zelfs in haar ondergoed buitenspelen.
Die droogmolen zal dus ook goed van pas komen, gezien ze hier twee verschillende tenues per dag dragen. 🙄

Als je het mij vraagt hangt er onweer in de lucht…
Ik duim voor een goede regenbui, maar dat ze die flitsen en dat gerommel maar achterwegen laten hierboven. BAH!

ps. Hoogstwaarschijnlijk werd dit allemaal goed en wel voorspeld door de weermannen en vrouwen, maar weerberichten vinden wij maar saai. We doen daar niet aan mee! Nah!

3 Responses

  1. Nope, dit werd eens niet treffelijk voorspeld… Ze gaven begin de 20 als maximum en 92% regenkans. Op de meest betrouwbare site http://www.bdb.be (klik dan weerbericht) stond tot gisteren de vorospelling van vandaag als ‘onbetrouwbaar’, wat uiterst zeldzaam is… Ook ik liep overdressed vandaag dus het lag niet aan jou! 😀

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: