mooi meegenomen!

Jaja, ik kon als titel zetten: “Ze slapen door!” Of wat dacht je van: “Eindelijk gezonde nachtrust!” Of nog beter: “YES!!!”
Zou allemaal passend zijn vandaag, ware het niet dat we voorzichtjes blijven en ervan uitgaan dat het een ‘sjanseslag’ was.

Het geeft wel een boost, zo een nachtje goed slapen! Na hun 7 uurtjes (jaja) kregen ze een flesje om meteen weer in slaap te vallen en nog eens 4.5uur te slapen.
Deze mama hoor je vandaag niet klagen. Misschien wat over het weer, maar toch niet over de kinderen 😉 (de papa heeft blijkbaar ook wat in te halen, zie volgende blogje 😈 )

Verder valt er natuurlijk niet veel te schrijven, want slapende kinderen zijn bijlange zo interessant niet… (maar wel gemakkelijker 😉 )
Ze deden vandaag wel voor het eerst hun mutsjes aan die ik voor de geboorte kocht. Eindelijk beginnen die ietwat te passen!
IMG_7485

IMG_7491

Stilaan kunnen we ons ander prenatale koopgedrag ook eens evalueren…
-Ik had 2 bergen oldfashion  slabbetjes en vond dat toen ferm overdreven, maar liet me leiden door de oudere generatie. Wat blijkt nu? Ik kan gerust nog 2 extra bergen gebruiken…
Ik zit elke dag aan een verbruik van minstens 10 slabbetjes… Bij het volgende marktbezoekje weten we dus welk kraampje we moeten aanspreken!

-Ik had héél veel kleertjes gekocht in de kleinste maatjes
Enorm leuk nu om ze telkens weer te zien opfleuren in een andere outfit, en uiteindelijk gaan ze er toch nog relatief lang deugd van gehad hebben. Ik had gelukkig niets in maatje 50 maar alles in 50-56
Opnieuw geen spijt van deze aankopen 🙂 (al ging het met wat minder ook gelukt zijn  🙄 )

-De zaken van de geboortelijst: voorlopig nergens spijt van! Er staat wel nog een hele stapel ongeopende zaken te wachten voor de komende maanden, dus misschien moet ik dan mijn huidige mening herzien.

– Onze nieuwe auto: wat een luxe  😛 meer kan ik er niet over zeggen. Ideaal voor mensen met een tweeling als je het mij vraagt!

-De kinderwagen: a blessing 😎
Een plezier om er mee rond te sjeezen!

– Hun schoentjes/slofjes: Jammergenoeg vallen die nog wat groot uit, maar ze zullen zeker gebruikt worden. Nog eventjes wachten tot die kleine voetjes wat groeien!

-Maxi cosi voetenzak: blij dat ik geluisterd heb naar mijn moeder… Enorm praktisch en lekker warm! Jasper zal me wel geen gelijk geven, hij heeft er een gloeiende hekel aan.

En de beste aankoop tot nu toe??? Onze Lodger Fleece Wrapper! Ze liggen er dagelijks in, hij gaat overal mee en hij houdt ze lekker warm. Een echte aanrader!!!

1 Response

  1. Jep, die wrappers zijn inderdaad goud waard! Tristan ligt er hier dag en nacht in en is enkel daarin in slaap te krijgen… Die wordt ook overal mee naartoe genomen.
    Voetenzak voor in de maxicosi is inderdaad ook erg handig! Ben ook blij dat ik die heb. Tristan zet ook z’n keel open als ik die toerits maar met wat weg en weer gewieg in z’n maxicosi is ie rap stil te krijgen…
    Ik zie op de foto dat Lieze nie zot is van haar muts… Is hier ook altijd kermis als ik z’n muts op z’n hoofdje durf zetten… Hij heeft er echt een gloeiende hekel aan!
    Slofjes zijn hier ook nog te groot. En iedereen lijkt die slofjes onweerstaanbaar te vinden want ik krijg er hier met hopen cadeau…

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: